Lasa-ti imaginatia sa zboare,
  Si noi vom construi pentru tine.
 
  Harta site    |      
Home
Produse
Cine suntem
Clienti
Contact
    .: Home \ Produse \ Ra Workshop

RA WORKSHOP - DESCRIERE

   

 
Pachete RA Workshop
Linkuri utile
 
Ra Workshop este solutia software completa pentru companiile care activeaza in industria tamplariei termoizolante – de la dealeri, la producatorii de tamplarie, la furnizorii de materiale. Realizat pe baza celor mai avansate tehnologii, Ra Workshop se potriveste tuturor companiilor, de la cele mici pana la cele foarte mari. Utilizarea Ra Workshop ofera un avantaj real companiei tale – de la cresterea vanzarilor pana la automatizarea productiei.
Ra Workshop poate fi configurat cu profile de aluminiu, PVC si lemn stratificat si caluleaza o varietate larga de produse (ferestre, usi, obloane, rulouri, etc). Aplicatia este flexibila si dispune de o interfata prietenoasa care te va ajuta sa obtii maximum de rezultate prin utilizarea ei.
Ra Ofertare
Ra Productie
Ra Enterprise
 
Enterprise
Pentru firme mari ce doresc automatizarea proceselor
  rapoarte manageriale
  urmarire productie
      
  PACHETE EXTRA
Client/Server
Ra Workshop 3.0 poate fi utilizat in doua moduri diferite ca functionalitate si performanta: desktop si client/server. Varianta desktop este o aplicatie clasica ce permite instalarea pe un calculator. Acesta va contine toate infomatiile necesare (baza de date, aplicatii utilitare, etc.) pentru a permite buna utilizare a programului. Varianta client/server presupune impartirea aplicatiei in 3 componente: Ra Database Server, Ra Server, Ra Client.
CNC
In cazul in care veti dori ca aplicatie de productie sa fie legata de un utilaj CNC, RA Workshop poate trimite informatiile direct din optimizarea de taiere la utilajele CNC pentru o automatizare cat mai eficienta a procesului de productie.
Pyramid Software este prima companie (pe piata de software pentru tamplarie termoizolanta) care ofera prin contract 30 de zile garantie de returnare a banilor fara a fi adresata nici o intrebare legata de motiv. Mai exact daca beneficiarul nu este multumit de calitatea produsului poate solicita în termen de 30 de zile de la livrare o returnare completa a valorii contractului (30 Day Money Back Guarantee).
 
Ra Workshop:
Pyramid Software
Phone: +04 021 321.75.54
Fax: +04 031 805.48.62
Copyright © 2007 - 2009 Pyramid Software
All rights reserved.