Lasa-ti imaginatia sa zboare,
  Si noi vom construi pentru tine.
 
  Harta site    |      
Home
Produse
Cine suntem
Clienti
Contact
    .: Home \ Cine suntem \ Parteneri

PARTENERI


  Noi, Pyramid Software, cautam sa construim relatii de afaceri cu firme de varf in tehnologia informatiei pentru a oferii solutii informatice mai solide. Aceste legaturi reprezinta baza unor viitoare aliante de piata ce vor aduce beneficii clientilor nostri prin oferirea unor solutii intergrate puternice si complete.  
 
 
 
  Programul Certified Partner este principala forma de parteneriat Microsoft cu firmele independente furnizoare de tehnologii IT. Prin acest program, Microsoft ofera suport pentru extinderea și mentinerea la zi a competentelor tehnice ale firmelor partenere si pentru susținerea dezvoltarii acestora spre un business specializat, cu valoare adaugata sporita si grad inalt de satisfactie a clientilor.
 
 
 
 
  Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii ANIS este o asociatie profesionala, nonguvernamentala si nonprofit care reprezinta producatorii de software si furnizorii de servicii asociate din Romania. Asociatia a fost infiintata în 1998 si are in prezent peste 100 de companii membre.
 
 
 
Ra Workshop:
Pyramid Software
Phone: +04 021 321.75.54
Fax: +04 031 805.48.62
Copyright © 2007 - 2009 Pyramid Software
All rights reserved.