Lasa-ti imaginatia sa zboare,
  Si noi vom construi pentru tine.
 
  Harta site    |      
Home
Produse
Cine suntem
Clienti
Contact
 
01.
Ultra Lite, Lite,
Express, Mobile
   
Ra Workshop Ofertare
Pachete ce realizeaza doar partea de ofertare a tamplariei termoizolante.
 
 
02.
Standard, Professional,
Advanced Professional
   
Ra Workshop Productie
Pachete care contin ofertare si genereaza date pentru productia tamplariei.
 
 
03.
Enterprise
   
Ra Workshop Enterprise
Client/Server, CNC, Optimizare.
 
 
Email:
Pass:
Register
Login
RA Workshop
Ra Workshop este solutia software completa pentru companiile care activeaza in industria tamplariei termoizolante – de la dealeri, la producatorii de tamplarie, la furnizorii de materiale. Realizat pe baza celor mai avansate tehnologii, Ra Workshop se potriveste tuturor companiilor, de la cele mici pana la cele foarte mari. Utilizarea Ra Workshop ofera un avantaj real companiei tale – de la cresterea vanzarilor pana la automatizarea productiei.
Ra Workshop poate fi configurat cu profile de aluminiu, PVC si lemn stratificat si caluleaza o varietate larga de produse (ferestre, usi, obloane, obloane de tip rulou, plase de insecte, plase de insecte de tip rulou, etc). Aplicatia este flexibila si dispune de o interfata prietenoasa care te va ajuta sa obtii maximum de rezultate prin utilizarea ei.
Scopul nostru este de a face din Ra Workshop cel mai bun program de calcul de ferestre si usi din lume. Echipele noastre muncesc zi de zi pentru a dezvolta noi facilitati de proiectare pentru ferestre si usi, pentru a adauga noi sisteme de profile, noi sisteme de feronerie in bazele noastre de date si de a imbunatati capacitatile de calcul ale aplicatiei Ra Workshop.
  
Ra Workshop innovation window design software online tutorial Ra Workshop - Windows & doors joinery software Become a Ra Workshop - Innovationg window design software - Reseller or Affiliate
Pyramid Software
Succesul incepe alegand partenerul care se potriveste cel mai bine afacerii dvs. De peste sase ani Pyramid Software ofera solutii software menite sa satisfaca necesitatile clientilor nostri, sa le faca munca mai usoara si sa devina mai profitabili.
  
Matrix - Sistem de Protectie Software
Matrix este un sistem fiabil pentru protectia aplicatiilor software impotriva utilizarii neautorizate. Matrix a fost dezvoltat pentru interfetele porturilor LPT si USB a calculatoarelor PC.
  
Logouri Pyramid Software
Toate produsele Pyramid Software beneficiaza de 30 de zile garantie de returnarea banilor.
Pyramid Software este Microsoft Certified Partner cu competenta ISV/Software Solutions.
Ra Workshop:
Pyramid Software
Phone: +04 021 321.75.54
Fax: +04 031 805.48.62
Copyright © 2007 - 2009 Pyramid Software
All rights reserved.