Lasa-ti imaginatia sa zboare,
  Si noi vom construi pentru tine.
 
  Harta site    |      
Home
Produse
Cine suntem
Clienti
Contact
    .: Home \ Cine suntem \ Despre noi

DESPRE NOI


 
  Succesul incepe alegand partenerul care se potriveste cel mai bine afacerii dvs. De peste sase ani Pyramid Software ofera solutii software menite sa satisfaca necesitatile clientilor nostri, sa le faca munca mai usoara si sa devina mai profitabili.

Infiintata in anul 2002 si avand capital intergal privat, Pyramid Software a ajuns rapid, datorita produselor si serviciilor pe care le ofera, o companie apreciata pe piata Europeana.
Ra Workshop
Succesul companiei este sinonim cu Ra Workshop, aplicatie de calcul pentru tamplaria termoizolanta. Rapiditatea cu care se realizeaza ofertele si aspectul grafic al acestora permit firmelor sa tina pasul cu solicitarile clientilor si sa se ridice la un nivel calitativ menit sa ii evidentieze in raport cu ceilalti competitori.
Ra Workshop poate fi configurat cu profile de aluminiu, PVC si lemn stratificat si caluleaza o varietate larga de produse (ferestre, usi, obloane, rulouri, etc). Aplicatia este flexibila si dispune de o interfata prietenoasa care te va ajuta sa obtii maximum de rezultate prin utilizarea ei.

Pyramid Software detine o cota semnificativa pe piata de software pentru tamplaria termoizolanta. Pe viitor ne-am propus sa continuam investitiile in aceasta directie, cu scopul de a face din Ra Workshop un brand romanesc international. Multumim tuturor clientilor care ne ajuta cu sugestiile, recomandarile si experienta lor si ii asiguram ca vom depune toate eforturile pentru a le oferi cele mai bune produse de calcul pentru tamplaria termoizolanta.
Sisteme ERP
Firma dvs. are niste nevoi punctuale, specifice industriei in care activeaza? Echipa noastra de specialisti poate dezvolta aplicatii software modulare, accesibile, sigure, care sa corespunda in special nevoilor afacerilor pe care o conduceti.

Experienta noastra in domeniul tamplariei termoizolante ne recomanda pentru implementarea solutiilor software de tip ERP. Pyramid Software ofera si servicii de implementare Microsoft Navision, alaturi de Ra Workshop. Impreuna cele doua produse constituie o solutie completa pentru automatizarea fluxurilor de lucru dintr-o fabrica de tamplarie.
Servicii si Mentenanta
Pentru a face fata provocarilor curente nu este suficient sa detii un software performant, trebuie sa poti beneficia si de servicii prompte si de foarte buna calitate. Pyramid Software nu licentiaza doar aplicatii software ci incheie parteneriate de colaborare pe termen lung prin care clientii baneficiaza de o suita intreaga de servicii: asistenta tehnica, instalare si instruiere, asigurare software, etc.
 
  Detalii
 
Firma
Pyramid Software este o firma romaneasca capital intergal privat, fondata de Anghelescu Ion, Furnica Vlad, Mihalca Marius si Petrovici Andrei.
Locatie
Infiintata in 2002, Pyramid Software isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Romania.
Angajati
10 specialisti angajati full time sau part time.
Clienti
Pana in momentul actual Pyramid Software a comercializat peste 800 de licente ale aplicatiilor sale. Aria comerciala este reprezentata de Europa de Est (Romania, Grecia, Serbia, Macedonia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Rusia) si SUA.
 

 

Ra Workshop:
Pyramid Software
Phone: +04 021 321.75.54
Fax: +04 031 805.48.62
Copyright © 2007 - 2009 Pyramid Software
All rights reserved.